Ons Lam heeft overwonnen, laten we Hem volgen...

Mededelingen

Dienst bijwonen vanaf 5 juli 2020

We mogen met 60 mensen de dienst live bijwonen. De oudstenraadsleden nodigen u graag uit maar we hebben niet van iedereen de contactgegevens. Het is wel belangrijk dat we vooraf weten wie er in de dienst aanwezig is en of het verantwoord is dat u er bent. 

Het is niet mogelijk om spontaan naar de kerk te komen. Aan de deur zal dat opstoppingen geven en die moeten we juist vermijden.


Wanneer u telefonisch bent uitgenodigd, worden u vragen gesteld over uw gezondheid. Beantwoord deze naar waarheid. Het gaat om de gezondheid van iedereen. Wanneer u zich niet lekker voelt of niet gezond bent, wanneer u tot een risico groep behoort, blijft u alstublieft thuis. We zorgen er voor dat u de dienst vanuit huis kunt volgen.

Bent u niet telefonisch uitgenodigd maar u wilt wel graag de dienst bijwonen, neemt u dan contact op met een van de Oudstenraadsleden: zr. L. Robinson (06-12349551) of zr. H. Atmodimedjo (06-10118563) of zr. L. Pinas (06-14291764)Augustusmaand lintjes

De augustusmaand lintjes zijn weer verkrijgbaar.

U kunt contact opnemen met de zusters H. Atmodimedjo (06-10118563 ) en M.Walden (06-33724010) om te bestellen en af te spreken hoe de lintjes in uw bezit komen.


Collecte en gaven

De Oudstenraad is ontzettend dankbaar voor uw collecte en gaven. U bent zo trouw en vrijgevig geweest in de periode dat het kerkgebouw gesloten en wij waarderen dat zeer. De kerk heeft naast vaste lasten ook de taak om zich voor anderen in te zetten. Ook nu we genoodzaakt zijn om te investeren in digitale middelen, kijken we tegen extra kosten aan. Geschikte internetverbinding, camera's en lampen zijn nodig om een live uitzending van de kerkdienst te verzorgen. Nu niet iedereen naar de dienst kan komen, is het wel belangrijk dat we de dienst bij de mensen thuis laten komen. Met alleen audio bereiken we niet iedereen. Met beeld bereiken we meer mensen. Als gemeente van Jezus Christus is dat onze taak: het Goede Nieuws zo veel mogelijk verspreiden. 


Als u wilt geven voor een specifiek doel, dan vragen wij u om het in de beschrijving bij u overmaking te vermelden.

De 2e collecte is altijd bedoeld voor een goed doel buiten onze kerk. De 1e en 3e collecte zijn altijd bedoeld voor het werk in en door de gemeente. Wanneer u wilt geven ten behoeven van de renovatie of restauratie dan ook graag dat vermelden bij uw overmaking. Op die manier komt het geld daar waar u het wilt laten werken. 


Wanneer u een link ontvangt voor een betaalverzoek om geld over te maken, controleer dan altijd of het bankrekeningnummer overeenkomt met een van de rekeningen van de kerk. De rekeningnummers zijn te vinden op onze website.


Nogmaals hartelijk dank. God zegent uw gave.Black lives matter

Op maandag 25 mei 2020 werd in Minneapolis de Afro-Amerikaanse George Floyd door een witte politieman gedood. Het is niet de eerste keer dat in de Verenigde Staten, een zwarte onbewapende man door politiegeweld om het leven is gebracht.

De president van de Noord-Amerikaanse Noordprovincie van de Broedergemeente ds. Betsy Miller schrijft over deze dood:

"Knielen op de nek van een mens tot deze persoon niet meer kan ademen is misdadig. Knielen op de nek van een mens vanwege zijn huidskleur racistisch. Toekijken zonder in te grijpen is medeplichtig. Gerechtigheid moet plaatsvinden. Individuen moeten verantwoordelijk worden gehouden voor hun daden. Te vaak hebben wij allemaal toegekeken, zonder in te grijpen."


Downloads:
Lees hier bericht van de ECP

Bijbelstudie

“Gods weg is volmaakt; des Heren woord is zuiver.” Ps. 18: 31

Elke 2e en 4e zaterdag van de maand van 16.00 – 18.00 uur in het kerkelijk centrum. 


Elk kind een schoolpakket

Ook dit jaar heeft zr. Jewell Filé-Kembel het standvastig voornemen om voor scholieren van voornamelijk 'onzichtbare' en/of 'vergeten' basisscholen en middelbare scholen in Suriname schoolmateriaal in te zamelen en dan een schoolpakket samen te stellen.
Sinds 2015 doet zij dit vol overgave en ook dit jaar vraagt zij uw en onze ondersteuning en financiële hulp.
Helpt u mee?

Downloads:
Flyer elk kind een schoolpakket

koffie en thee

Hebt u iets te vieren of wilt u om een andere rede de gemeente trakteren op koffie en thee?
Om dit goed te organiseren en soepel te laten verlopen, vragen wij u vooraf contact op te nemen met zuster E. Hahn
Telefoon: 010-4551853

Iets te vieren?

Aandacht voor u wanneer u jarig bent of iets anders heugelijke te vieren hebt.
Een leuk moment tijdens de zondagse kerkdienst en zeker fijn om door de dominee en in de mededelingen bij naam te worden genoemd.
Als u dit persoonlijk wilt beleven, dan vragen wij u om voorafgaand aan de dienst uw naam en verjaardag door te geven aan de zaaldienst. Zo bent u ervan verzekerd dat u niet 'vergeten' wordt.
Ook wordt u verzocht om op de eerste bank (gereserveerd voor jarige) plaats te nemen.
Het is dan makkelijker voor de dominee en begeleidend O.R.lid om u persoonlijk te feliciteren.

Pedicure

Zin in zachte ontspannen voelende voeten? U kunt een super pedicurebehandeling ondergaan. Voor de kosten hoeft u het niet te laten. U betaalt maar € 15,--. De netto opbrengst is bestemd voor de renovatie van onze kerk. Reden te meer om uzelf te verwennen met een heerlijke behandeling. U kunt een pedicure behandeling ook aan iemand cadeau doen. Info: zr. Vera Gefferie.« vorige pagina [ 1 2 ] volgende pagina »