Welkom in Gods gebedshuis

Welkom terug gemeente! De Oudstenraad is zo blij u weer te mogen verwelkomen in Zijn gebedshuis. Het kerkgebouw aan de Avenue Concordia 111 is open om meer mensen te mogen ontvangen in de erediensten.

Prijs de Heer!

Dat betekent dat er zoveel mensen mogen komen als er passen met behoud van 1,5 meter afstand. We blijven opletten, we blijven omzien naar elkaar en we blijven voorzichtig en respectvol naar iedereen. Daarom vragen we iedereen om in de dagen voorafgaande aan de dienst zich aan te melden bij zr. L. Pinas tel: 0614291764 of zr. H. Atmodimedjo tel: 0610118563
Het aanmelden is belangrijk zodat we weten dat er niet teveel mensen in het kerkgebouw aanwezig zullen zijn.

Met het aanmelden kunt u ook aangeven of en hoeveel porties eten u wilt bestellen die u direct na de dienst mag afhalen. Voor iedereen die niet naar de kerk kan of wil komen blijven we de dienst uitzenden via ons YouTube kanaal. We vragen u om te abonneren op ons YouTube kanaal. Het is helemaal gratis en voor u het grootste gemak want u krijgt van YouTube zelf een melding dat de dienst live gaat.

We kunnen u nog geen brasa geven maar als we elkaar weer kunnen zien, maakt dat ons als kerkbestuur al erg blij. Hopelijk tot zondag in de kerk of in de chat op YouTube.

 

Uw Oudstenraad