JoVo Team

EBG Jeugdwerk

Lees hier meer over EBG jeugdwerk

Fear voorstelling

De jeugd en jong-volwassenen van onze gemeente worden uitgenodigd voor de theatershow Fear die speelt in Rotterdam op 16 november. Deze show is vanuit Youth for Christ en de danscrew Mind Connected.

De voorstelling gaat over angst in alle vormen en maten. Van angst voor spinnen tot angst om iets of iemand te verliezen. Ook komen er persoonlijke verhalen van de artiesten in voor om te laten zien dat angst een probleem van iedereen is. Deze voorstelling is gemaakt om te laten zien hoe God over angst denkt, wat Hij erover zegt in de Bijbel en hoe Hij er voor je wil zijn in iedere situatie van jouw leven. Het is een bemoediging voor iedereen om te weten dat God boven angst staat en dit willen we graag met jullie delen in een creatieve vorm.

We spelen de voorstelling op 17 november nogmaals in het theater zuidplein voor buitenkerkelijke straatjongeren. Na de voorstelling is er mogelijkheid voor de jongeren om na te praten met de jongerenwerkers, hun verhaal te kunnen vertellen en eventueel te bidden.

Wij nodigen jullie daarom uit om op 16 november te komen kijken naar Fear. Het mooie is dat je met jouw kaartje niet alleen je eigen toegang betaalt, maar ook die van een van de (andere, niet christelijke) jongeren. Op deze manier kunnen we voor hen gratis toegang bieden zodat de drempel lager wordt.

We hopen dat we de zaal vol krijgen zodat we dit project voort kunnen zetten en steeds meer jongeren op deze manier iets kunnen meegeven van wie God is.

Kaarten kunt kopen via

fear.yfc.nl/16nov