Onze kerkbel luidt de noodklok over zichzelf om met de kerst als een nieuwe kerstbel te klinken.

STEUNT U ONS?

De kerkbel die ons er al decennia lang aan herinnert dat de eredienst gaat beginnen, dat mensen elkaar het JA woord hebben gegeven, dat de kerk er is voor iedereen die wil komen, heeft onze hulp nodig.

De bel heeft dringend onderhoud en restauratie nodig. Door de jaren heen hebben weer en andere omstandigheden voor aanslag op deze historische bel en de balken die haar ondersteunen gezorgd. Het is belangrijk voor het behoud van de kerkbel dat we snel actie ondernemen. Dat betekent dat er geld nodig is en daar hebben we u bij nodig.

De commissie die zich inzet voor deze actie heeft een actiekaart gemaakt en die uitgedeeld aan verschillende mensen om daar geld mee op te halen. Daarnaast zijn er andere initiatieven ontstaan om deze actie te ondersteunen zoals we dat gewent zijn van onze zeer betrokken gemeenteleden. Maar er is meer nodig.

Wij hebben altijd op de kerkbel kunnen rekenen en nu rekent de bel en haar kerk op u om haar in goede staat terug te brengen. Graag vragen wij om uw hulp voor het onderhoud van onze kerkbel door deze acties te ondersteunen. Ook zijn spontane donaties meer dan welkom. Vandaar de doneer knop onder dit bericht. Ook kunt u de actie ondersteunen door het te delen met anderen. We maken het u makkelijk door de knoppen onder dit bericht.

29 november beëindigen we de actie in de hoop dat we dan het volledige bedrag voor de restauratie van de kerkbel binnen hebben. We hebben vanaf nu nog €7000 nodig.

Namens de commissie willen wij u alvast hartelijk bedanken voor uw vrijgevigheid en uw hulp en zien ernaar uit dat onze kerkbel in frisse en opgeknapte staat weer voor ons allen mag luiden.

God heeft de blijmoedige gever lief. Mag Hij u en uw gift zegenen.

EBG ROTTERDAM-CENTRUM