Oproep voor Bijbelstudie

Iedere 2e en 4e zaterdagmiddag van de maand tussen 16u en 18u vindt de Bijbelstudie plaats via Zoom. Bijbelstudie is heel belangrijk voor de opbouw van de gemeente. Voor ons persoonlijk leven is het onmisbaar als we een beter begrip van de Bijbel willen hebben en een sterke(re) persoonlijke relatie met God de Vader, Jezus en de Heilige Geest.

Bijbelstudie is dus voor iedereen die dat wil.

Het prettige van via Zoom Bijbelstudie volgen, is dat u vanuit waar dan ook ter wereld kunt deelnemen. Natuurlijk is persoonlijk contact het meest ideale dus zodra dat weer kan, zullen we weer in ons kerkgebouw Bijbelstudie geven. Maar we kunnen niet zonder onderwijs blijven zolang toch? Daarom doen we het op deze manier.

Voor vragen over de Bijbelstudie kunt u terecht bij onze predikant ds. Christian Lindner. Hij staat open voor vragen en suggesties. Zijn contactgegevens staan op deze website.

Als u mee wilt doen, kunt u ook een bericht achterlaten zodat we u de link per email kunnen toesturen. Wanneer u uw telefoonnummer achterlaat, ontvangt u ook een herinnering via Whatsapp.
We hopen u (online) te ontmoeten